Vahva neuvonantokokemus

Toukokuu 2024

Vanhuspalveluliiketoiminnan myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi Humana Groupin (listattu Tukholman pörssiin) taloudellisena neuvonantajana Suomen vanhuspalveluliiketoiminnan myynnissä Mehiläiselle. Vanhuspalveluliiketoiminta koostuu 21 yksiköstä ympäri Suomea. Yksiköissä on yhteensä noin 500 asukaspaikkaa ja ne työllistävät noin 750 ammattilaista. Vuonna 2023 raportoitu liikevaihto oli EUR 36.4 miljoonaa ja operatiivinen tulos EUR 2.7 miljoonaa.

Lue lisää

Toukokuu 2024

Docrates Syöpäsairaalan myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi Aava Terveyspalveluiden ja muiden omistajien taloudellisena neuvonantajana Docrates Syöpäsairaalan myynnissä Mehiläiselle. Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoihin sekä seurantaan erikoistunut yksityinen huippuyksikkö Helsingissä, joka on edelläkävijä koko Euroopassa ja ainoa laatuaan Pohjoismaissa. Yhtiö tarjoaa yksilöllistä ja viiveetöntä syöpähoitoja kotimaisille ja ulkomaalaisille potilaille jopa 50 eri maasta. Docrateksen liikevaihto ol...

Lue lisää

Huhtikuu 2024

SRK Groupin myynti Terveystalolle

COUNTON toimi Korona Investin ja muiden omistajien taloudellisena neuvonantajana SRK Group Oy:n myynnissä Terveystalolle. SRK Group tarjoaa lääketieteellisen kuvantamisen henkilöstöpalveluita, etäradiologiaa, rintasyöpäseulontoja ja fyysikkopalveluita julkiselle sektorille ja terveyspalveluyhtiöille. Konserni työllistää yli 100 työntekijää ja ammatinharjoittajaa sen pro-forma liikevaihto vuonna 2023 oli noin 7 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Maaliskuu 2023

Pihlajalinnan suun terveyden toimintojen myynti Hohteelle

COUNTON toimi Pihlajalinnan taloudellisena neuvonantajana suun terveyden liiketoimintojen myynnissä Hohteelle. Kauppaan kuuluvat 16 klinikkaa ympäri Suomea, joissa työskentelee noin 200 suun terveyden ammattilaista. Suun terveydenhuollon kokonaisliikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa vuodessa.

Lue lisää

Marraskuu 2022

Vitadentin myynti Oralille

COUNTON toimi omistajan taloudellisena neuvonantajana Hammaslääkäriasema Vitadent Oy:n myynnissä Oralille. Vitadent on vuonna 1984 perustettu Kirkkonummen johtava hammaslääkäriasema, jolla on vahvaa osaamista mm. erikoishammaslääkäripalveluissa ja kattava asiakaskunta Länsi-Uudellamaalla.

Lue lisää

Heinäkuu 2022

MediEllenin myynti Pihlajalinnalle

COUNTON toimi omistajan taloudellisena neuvonantajana MediEllen Oy:n myynnissä Pihlajalinnalle. MediEllen on Kainuussa toimiva yksityisten terveydenhuollon palveluiden sekä hoitaja- ja lääkärivuokrauksen tarjoaja.

Lue lisää

Heinäkuu 2022

PlusTerveys Kvalidentin myynti Loisto Laboratorioille

COUNTON toimi PlusTerveyden taloudellisena neuvonantajana PlusTerveys Kvalident Oy:n osakekannan myynnissä Loisto Laboratorioille. Kvalident on korkealaatuisiin hammaslaboratoriopalveluihin erikoistunut toimija, jolla on laboratoriot Helsingissä ja Espoossa. Loisto Laboratoriot on osa Sentica Partnersin omistamaa Hammas Hohde-konsernia.

Lue lisää

Kesäkuu 2022

Arkkitehtitoimiston Sarcin osake-enemmistön osto

COUNTON toimi CapMan Buyoutin taloudellisena neuvonantajana sen ostaessa enemmistön palkitun Arkkitehtitoimiston Sarc Oy:n osakekannasta. SARC on Suomen johtavia vaativaan arkkitehtuuriin ja kaupunkiympäristön kehittämisen hankkeisiin erikoistuneita arkkitehtitoimistoja, joka työllistää noin 80 henkilöä.

Lue lisää

Kesäkuu 2022

Remonttipartion myynti Renevolle

COUNTON toimi Lehto Group Oyj:n taloudellisena neuvonantajana Remonttipartion myynnissä Renevolle. Remonttipartio on taloyhtiöiden putkisaneerauksiin pääkaupunkiseudulla erikoistunut urakointiyritys. Yhtiön liikevaihto oli 31,8 miljoonaa ja liiketulos 4,2 miljoonaa euroa vuonna 2021. Julkistettu velaton kauppahinta on 30 miljoonaa euroa. Renevon pääomistaja on Adelis Equity Partners.

Lue lisää

Huhtikuu 2022

Henkilöstöpalvelu Silkkitien myynti Attendolle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Henkilöstöpalvelu Silkkitien myynnissä Attendolle. Henkilöstöpalvelu Silkkitie on erikoistunut kielikouluttamaan ja rekrytoimaan erityisesti hoiva-alan ammattilaisia pääsääntöisesti Filippiineiltä Suomeen suoriin työsuhteisiin SOTE-sektorilla toimiville julkisille ja yksityisille tahoille.

Lue lisää

Helmikuu 2022

Fysioksen myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi Vaaka Partnersin ja muiden osakkaiden taloudellisena neuvonantajana Fysioksen myynnissä Mehiläiselle. Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 100 toimipistettä 53 paikkakunnalla ja se työllistää 800 ammattilaista. Fysioksen liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Joulukuu 2021

Stella Kotipalveluiden myynti 9Livesille

COUNTON toimi Stella Kotipalvelut Oy:n ja Intera Partnersin taloudellisena neuvonantajana Stellan Kotipalveluiden myynnissä 9Livesille. Stella Kotipalvelut on Suomen yksi johtavista kotihoitoa ja henkilökohtaista apua tarjoavista yhtiöistä, jonka liikevaihto on noin EUR 24m ja yhtiön palveluksessa on 1 600 hoiva-alan ammattilaista.

Lue lisää

Maaliskuu 2021

Uudenmaan Seniorikotien myynti Attendolle

COUNTON toimi Aava Terveyspalvelut Oy:n taloudellisena neuvonantajana Uudenmaan Seniorikotien myynnissä Attendolle. Uudenmaan Seniorikodit, perustettu 2008, tarjoaa vanhusten palveluasumista 11 hoivakodissa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Lue lisää

Maaliskuu 2021

Bulevardin klinikan myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Bulevardin klinikan myynnissä Mehiläiselle. Bulevardin klinikka on johtava lääkäriasema ja yksityissairaala Etelä-Helsingissä. Yli 80 terveydenhuollon ammattilaista työllistävä klinikka on merkittävä toimija erityisesti ortopediassa ja plastiikkakirurgiassa.

Lue lisää

Helmikuu 2021

A-Katsastus Group:n myynti Tradekalle

COUNTON toimi MB Rahaston taloudellisena neuvonantajana A-Katsastus Group Oy:n myynnissä Tradeka-Yhtiöt Oy:lle. A-Katsastus Group on Suomen johtava ajoneuvojen katsastusyhtiö noin 150 katsastusaseman toimipaikkaverkostolla. Konsernin tytäryhtiö Ajovarma tuottaa Traficomin sopimuskumppanina ajoneuvojen kuljettajantutkinto- ja lupapalvelut koko maassa kaikkiaan 100 toimipisteessä. Konsernin liikevaihto oli EUR 68m vuonna 2019 ja konserni työllistää noin 800 henkilöä.

Lue lisää

Tammikuu 2021

Stellan kotisiivousliiketoiminnan myynti Saari Partnersille

COUNTON toimi Stella Kotipalvelut Oy:n ja Intera Partnersin taloudellisena neuvonantajana Stellan kotisiivousliiketoiminnan myynnissä Saari Partnersille.

Lue lisää

Joulukuu 2020

A-Insinöörien myynti Vaaka Partnersille

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana A-Insinöörien osake-enemmistön myynnissä Vaaka Partnersille. A-Insinöörit on johtava rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo, jolla on lähes 800 asiantuntijaa 12 toimipisteessä Suomessa ja ulkomailla. Yhtiön liikevaihto oli EUR 77m vuonna 2019.

Lue lisää

Syyskuu 2020

Caritas Palveluiden osto Caritas-Säätiöltä

COUNTON toimi Diakonissalaitoksen neuvonantajana sen ostaessa Caritas-Säätiöltä Caritas Palvelut Oy:n koko osakekannan. Caritas Palvelut tarjoaa monipuolista palveluasumista sekä palveluita kotiin vammaisille ja ikäihmisille Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Yhtiöllä on 25 palveluasumisyksikköä ja sairaala. Yrityksessä työskentelee noin 600 sote-alan osaajaa ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 30 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Toukokuu 2020

Dentalpointin myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Dentalpoint Oy:n mynnissä Mehiläiselle. Dentalpoint on yksityinen hammaslaboratorio Helsingin keskustassa.

Lue lisää

Tammikuu 2020

Stellan turvapuhelinpalveluiden liiketoiminnan myynti AddSecurelle

COUNTON toimi Stellan ja Intera Partnersin taloudellisena neuvonantajana turvapuhelinpalveluiden liiketoiminnan mynnissä ruotsalaiselle AddSecurelle, joka palvelee asiakkaitaan kiinteistöjärjestelmien, logistiikan ja kaupunkien infrastruktuurin parissa tarjoamalla erilaisia älykkäitä ratkaisuja. Turvapuhelinpalvelu tarjoaa sertifioidun ja ympäri vuorokauden päivystävän hälytyskeskuksen lisäksi turvapuhelimia ja niihin liittyvää terveysteknologiaa noin 52 000 asiakkaalle yli 200 kunnassa....

Lue lisää

Joulukuu 2019

Vähemmistöosuuden myynti (10,52%) Terveystalosta

COUNTON toimi Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr:n neuvonantajana sen myydessä 10,52% omistusosuuden Terveystalo Oyj:stä. Kaupan arvo oli n. EUR 139 miljoonaa.

Lue lisää

Lokakuu 2019

Stellan lastenhoidon liiketoiminnan myynti Pilkkeelle

COUNTON toimi Stella Kotipalvelut Oy:n ja Intera Partnersin taloudellisena neuvonantajana Stellan lastenhoidon liiketoiminnan myynnissä Pilke Päiväkodit Oy:lle.

Lue lisää

Huhtikuu 2019

Coronaria Hoivan myynti Humana AB:lle

COUNTON toimi Coronaria Oy:n taloudellisena neuvonantajana Coronaria Hoivan myynnissä Humana AB:lle (listattu Tukholman pörssissä). Coronaria Hoiva on yksi Suomen merkittävimpiä yksityisiä hoiva-alan toimijoita. Yrityksen palvelutarjontaan sisältyy vanhusten ja kehitysvammaisten palveluasumisen lisäksi mielenterveys- ja päihdekuntoutusta. Vuonna 2018 Coronaria Hoiva Oy:n oikaistu liikevaihto oli EUR 54m ja oikaistu käyttökate EUR 4,3m. Julkistettu velaton kauppahinta on EUR 71m.

Lue lisää

Syyskuu 2018

Stoma Klinikoiden myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajan taloudellisena neuvonantajana Stoma Klinikat Oy:n myynnissä Mehiläiselle. Stoma Klinikat on yksi suurimmista Helsingin keskustan alueella toimivista yksityisistä hammaslääkäriasemista.

Lue lisää

Heinäkuu 2018

Porvoon Lääkärikeskuksen myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Porvoon Lääkärikeskuksen myynnissä Mehiläiselle. Porvoon Lääkärikeskus on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Itä-Uudellamaalla.

Lue lisää

Heinäkuu 2018

Porvoon Röntgenin myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajan Porvoon Röntgenin myynnissä Mehiläiselle. Porvoon Röntgen on johtava röntgen- ja magneettikuvantamiseen erikoistunut palveluyritys Itä-Uudellamaalla.

Lue lisää

Kesäkuu 2018

Hartwall Capital kumppaniksi LeaseGreeniin

COUNTON toimi neuvonantajana LeaseGreenille ja sen omistajille prosessissa, jossa Hartwall Capital tuli omistajakumppaniksi kehittämään yhtiötä ja sen omistaja-arvoa. LeaseGreen on Suomen johtava suurten kiinteistöjen kokonaisvaltaisten energiatehokkuusratkaisujen tarjoaja.

Lue lisää

Huhtikuu 2018

Invalidiliiton ikäihmisten hoivakiinteistön myynti SBB:lle

COUNTON toimi Invalidiliiton taloudellisena neuvonantajana Vantaan Validiakoti -kiinteistön myynnissä ruotsalaiselle Samhällsbyggnadsbolaget:lle (SBB).

Lue lisää

Tammikuu 2018

Validian ikäihmisten asumispalveluiden myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n taloudellisena neuvonantajana ikäihmisten asumispalvelut -liiketoiminnan myynnissä Mehiläiselle.

Lue lisää

Heinäkuu 2017

Sataman Röntgenin myynti Pihlajalinnalle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Sataman Röntgen Oy:n myynnissä Pihlajalinnalle. Sataman Röntgen on magneettikuvantamiseen erikoistunut terveyspalveluyritys Kuopiossa.

Lue lisää

Heinäkuu 2017

Joen Magneettin myynti Pihlajalinnalle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Joen Magneetti Oy:n myynnissä Pihlajalinnalle. Joen Magneetti on magneettikuvantamiseen erikoistunut terveyspalveluyritys Joensuussa.

Lue lisää

Kesäkuu 2017

LähiTapiolan 10 prosentin sijoitus Mehiläiseen

COUNTON toimi LähiTapiolan taloudellisena neuvonantajana sen ostaessa 10% osuuden Mehiläisen osakekannasta. Mehiläinen on johtava yksityinen terveys- ja hoivapalveluiden tuottaja Suomessa.

Lue lisää

Toukokuu 2017

Sairaala NEO:n myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Sairaala NEO:n myynnissä Mehiläiselle. Sairaala NEO on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Turussa.

Lue lisää

Maaliskuu 2017

Siton ja Wise Groupin yhdistyminen

COUNTON avusti Siton omistajia Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy:n yhdistymisessä. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli EUR 100m ja henkilöstön määrä lähes 1 100. Yhdistyneen yhtiön omistajia ovat henkilöomistajat ja Intera Partners.

Lue lisää

Maaliskuu 2017

Diacor Terveyspalveluiden myynti Terveystalolle

COUNTON toimi neuvonantajana Helsingin Diakonissalaitokselle ja LähiTapiolalle Diacor Terveyspalvelut Oy:n koko osakekannan myynnissä Terveystalolle. Julkistettu osakekannan kauppahinta on EUR 113,7m. Yhdistynyt yritys on Suomen suurin yksityinen terveyspalvelujen tarjoajan, jonka yhdistetty liikevaihto oli 600 miljoonaa euroa vuonna 2015.

Lue lisää

Tammikuu 2017

Itä-Suomen Lääkäritalon myynti Pihlajalinnalle

COUNTON toimi Itä-Suomen Lääkärikeskuksen omistajien taloudellisena neuvonantajana Itä-Suomen Lääkäritalo Oy:n myynnissä Pihlajalinnalle. Itä-Suomen Lääkärikeskus on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Kuopiossa.

Lue lisää

Tammikuu 2017

Porin Lääkäritalon myynti Terveystalolle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Porin Lääkäritalo Oy:n myynnissä Terveystalolle. Porin Lääkäritalo on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Satakunnassa. Julkistettu osakekannan kauppahinta on EUR 43,4m.

Lue lisää

© CountOn 2024. All rights reserved