Vahva neuvonantokokemus

Syyskuu 2020

Caritas Palveluiden osto

COUNTON Corporate Finance toimi Diakonissalaitoksen neuvonantajana sen ostaessa Caritas-Säätiöltä Caritas Palvelut Oy:n koko osakekannan. Caritas Palvelut tarjoaa monipuolista palveluasumista sekä palveluita kotiin vammaisille ja ikäihmisille Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Yhtiöllä on 25 palveluasumisyksikköä ja sairaala. Yrityksessä työskentelee noin 600 sote-alan osaajaa ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 30,4 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Toukokuu 2020

Dentalpointin myynti Mehiläiselle

COUNTON Corporate Finance toimi myyjien taloudellisena neuvonantajana Dentalpoint Oy:n kaupassa Mehiläiselle. Dentalpoint on yksityinen hammaslaboratorio Helsingin keskustassa.

Lue lisää

Tammikuu 2020

Stellan turvapuhelinpalveluiden liiketoiminnan myynti AddSecurelle

COUNTON Corporate Finance toimi Stellan ja Intera Partnersin taloudellisena neuvonantajana turvapuhelinpalveluiden liiketoiminnan mynnissä ruotsalaiselle AddSecurelle, joka palvelee asiakkaitaan kiinteistöjärjestelmien, logistiikan ja kaupunkien infrastruktuurin parissa tarjoamalla erilaisia älykkäitä ratkaisuja. Stellan turvapuhelinpalvelu tarjoaa sertifioidun ja ympäri vuorokauden päivystävän hälytyskeskuksen lisäksi turvapuhelimia ja niihin liittyvää terveysteknologiaa noin 52 000 asiakkaalle...

Lue lisää

Joulukuu 2019

Vähemmistöosuuden myynti (10,52%) Terveystalosta

COUNTON Corporate Finance toimi Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr:n neuvonantajana sen myydessä 10,52% omistusosuuden Terveystalo Oyj:stä. Kaupan arvo oli n. EUR 139 miljoonaa.

Lue lisää

Lokakuu 2019

Stellan lastenhoidon liiketoiminnan myynti Pilkkeelle

COUNTON toimi Stella Kotipalvelut Oy:n ja Intera Partnersin taloudellisena neuvonantajana lastenhoidon liiketoiminnan myynnissä Pilke Päiväkodit Oy:lle.

Lue lisää

Huhtikuu 2019

Coronaria Hoivan myynti Humana AB:lle

COUNTON toimi Coronaria Oy:n taloudelllisena neuvonantajana Coronaria Hoivan myynnissä Humana AB:lle (listattu Tukholman pörssissä). Coronaria Hoiva Oy on yksi Suomen merkittävimpiä yksityisiä hoiva-alan toimijoita. Yrityksen palvelutarjontaan sisältyy vanhusten ja kehitysvammaisten palveluasumisen lisäksi mielenterveys- ja päihdekuntoutusta. Vuonna 2018 Coronaria Hoiva Oy:n oikaistu liikevaihto oli EUR 54m ja oikaistu käyttökate EUR 4,3m. Julkistettu velaton kauppahinta on EUR 71m.

Lue lisää

Syyskuu 2018

Stoma Klinikoiden myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi myyjän taloudellisena neuvonantajana Stoma Klinikat Oy:n kaupassa Mehiläiselle. Stoma Klinikat on yksi suurimmista Helsingin keskustan alueella toimivista yksityisistä hammaslääkäriasemista.

Lue lisää

Heinäkuu 2018

Porvoon Lääkärikeskuksen myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Porvoon Lääkärikeskuksen myynnissä Mehiläiselle. Porvoon Lääkärikeskus on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Itä-Uudellamaalla.

Lue lisää

Heinäkuu 2018

Porvoon Röntgenin myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajan Porvoon Röntgenin myynnissä Mehiläiselle. Porvoon Röntgen on johtava röntgen- ja magneettikuvantamiseen erikoistunut palveluyritys Itä-Uudellamaalla.

Lue lisää

Kesäkuu 2018

Hartwall Capital kumppaniksi LeaseGreeniin

COUNTON toimi neuvonantajana LeaseGreenille ja sen omistajille prosessissa, jossa Hartwall Capital tuli omistajakumppaniksi kehittämään yhtiötä ja sen omistaja-arvoa. LeaseGreen on Suomen johtava suurten kiinteistöjen kokonaisvaltaisten energiatehokkuusratkaisujen tarjoaja.

Lue lisää

Huhtikuu 2018

Invalidiliiton ikäihmisten hoivakiinteistön myynti SBB:lle

COUNTON toimi Invalidiliiton taloudellisena neuvonantajana Vantaan Validiakoti -kiinteistön myynnissä ruotsalaiselle Samhällsbyggnadsbolagetille (SBB).

Lue lisää

Tammikuu 2018

Validian ikäihmisten asumispalveluiden myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi Invalidiliiton Asumispalvelut Oy:n taloudellisena neuvonantajana ikäihmisten asumispalvelut -liiketoiminnan myynnissä Mehiläiselle.

Lue lisää

Heinäkuu 2017

Sataman Röntgenin myynti Pihlajalinnalle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Sataman Röntgen Oy:n myynnissä Pihlajalinnalle. Sataman Röntgen on magneettikuvantamiseen erikoistunut palveluyritys Kuopiossa.

Lue lisää

Heinäkuu 2017

Joen Magneettin myynti Pihlajalinnalle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Joen Magneetti Oy:n myynnissä Pihlajalinnalle. Joen Magneetti on magneettikuvantamiseen erikoistunut palveluyritys Joensuussa.

Lue lisää

Kesäkuu 2017

LähiTapiolan sijoitus Mehiläiseen

COUNTON toimi LähiTapiolan taloudellisena neuvonantajana sen ostaessa 10% osuuden Mehiläisen osakekannasta. Mehiläinen on johtava yksityinen terveys- ja hoivapalveluiden tuottaja Suomessa.

Lue lisää

Toukokuu 2017

Sairaala NEO:n myynti Mehiläiselle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Sairaala NEO:n myynnissä Mehiläiselle. Sairaala NEO on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Turussa.

Lue lisää

Maaliskuu 2017

Siton ja Wise Groupin yhdistyminen

COUNTON avusti Siton omistajia Sito Oy:n ja Wise Group Finland Oy:n yhdistymisessä. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli EUR 100m ja henkilöstön määrä lähes 1 100. Yhdistyneen yhtiön omistajia ovat henkilöomistajat ja Intera Partners.

Lue lisää

Maaliskuu 2017

Diacor Terveyspalveluiden myynti Terveystalolle

COUNTON toimi neuvonantajana Helsingin Diakonissalaitokselle ja LähiTapiolalle Diacor Terveyspalvelut Oy:n koko osakekannan myynnissä Terveystalolle. Julkistettu osakekannan kauppahinta on EUR 113,7m. Yhdistynyt yritys on Suomen suurin yksityinen terveyspalvelutarjoaja EUR 600m liikevaihdolla vuonna 2015.

Lue lisää

Tammikuu 2017

Itä-Suomen Lääkäritalon myynti Pihlajalinnalle

COUNTON toimi Itä-Suomen Lääkärikeskuksen omistajien taloudellisena neuvonantajana Itä-Suomen Lääkäritalo Oy:n myynnissä Pihlajalinnalle. Itä-Suomen Lääkärikeskus on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Kuopiossa.

Lue lisää

Tammikuu 2017

Porin Lääkäritalon myynti Terveystalolle

COUNTON toimi omistajien taloudellisena neuvonantajana Porin Lääkäritalo Oy:n myynnissä Terveystalolle. Porin Lääkäritalo on johtava yksityinen terveyspalveluyritys Satakunnassa. Julkistettu osakekannan kauppahinta on EUR 43,4m.

Lue lisää

© CountOn 2020. All rights reserved